Brainfood Case Studies

  • Published in Articles

Αγαπητοί συνεργάτες,

Custom formats, ειδικές ενέργειες, micro-sites, 360 photos, videos: η ομάδα της Brainfood Media λατρεύει να «δημιουργεί». Το καλοκαίρι του 2020 βραβεύτηκε στα Digital Media Awards με Gold βραβείο για Best Outstanding New Project και Silver για Best Native Advertising. Αυτή τη χρονιά, βάλαμε στόχο να υλοποιήσουμε ακόμα πιο ενδιαφέροντα projects. Ακολουθούν custom ειδικές διαφημιστικές ενέργειες που υλοποιήθηκαν τους τελευταίους μήνες στα sites του δικτύου μας.  


Timeline Format by Brainfood

Client: Deree | Site: Platform.gr

Description: Δημιουργία ενός διαδραστικού special custom creative (timeline format) στο platform.gr, που έδινε τη δυνατότητα στους νέους να μάθουν πληροφορίες για επιλεγμένες ειδικότητες του Deree, μέσω ειδικά διαμορφωμένου quiz, στο οποίο -με βάση τις απαντήσεις- προτεινόταν η ειδικότητα που ταιριάζει στην προσωπικότητά του κάθε χρήστη.

Click here to see the creative

Click here to see the quiz


360 photos experience @ Open Air Cinemas

Client: Frezyderm for Crillen | Site: Avopolis.gr 

Description: Με χορηγία από το αντικουνουπικό προϊόν Crillen, παρουσιάσαμε τον απόλυτο οδηγό για τα θερινά σινεμά της Αθήνας: Με αποκλειστική 360 φωτογραφική περιήγηση σε επιλεγμένους κινηματογράφους, η οποία είχε product placement του πελάτη, αλλά και πρόγραμμα, κριτικές, διαγωνισμούς με δεκάδες εισιτήρια κάθε εβδομάδα και προϊόντα του χορηγού. H χορηγία περιελάμβανε αποκλειστική προβολή του πελάτη με skin, special creatives και banners.
Σημ: Η Brainfood Media είναι πλέον πιστοποιημένη συνεργάτις της Google, ως Trusted 360 Photographer.

Click here to see the sponsorship

Click here to see the 360 photos


Δημιουργία Custom Microsite bakingstories.gr

Client: Bosch for Mum5 | Sites: Allyou.gr, Enallaktikidrasi.com, Childit.gr, Botrini.gr

Description: Δημιουργία χορηγούμενου custom micro site για την κουζινομηχανή MUM5 με αποκλειστικό περιεχόμενο από τα site του δικτύου μας allyou.gr, childit.gr, enallaktikidrasi.com & botrini.gr. Τέσσερα από τα πιο ευαισθητοποιημένα ελληνικά sites στον χώρο της διατροφής, της γαστρονομίας και του ευ ζην, με τη βοήθεια της κουζινομηχανής MUM5, ένωσαν τις δυνάμεις τους και προσέφεραν έναν μοναδικό γαστρονομικό οδηγό με πρακτικές συμβουλές, συνταγές καθώς και θέματα ευεξίας. 

Click here to see the microsite


Special longform με video content από τον gamer ItsOnlySkillz

Client: Adidas for Oddly Satisfying Adidas ZX Project

Site: Platform.gr

Description: Σε συνεργασία με τον γνωστό gamer ItsOnlySkillz, ετοιμάσαμε εντός του platform.gr, ένα Longform με oddly satisfying videos. Ο ItsOnlySkillz δημιούργησε τέσσερα oddly satisfying videos τα οποία σχετίζονταν με τα  Adidas ZX με άμεσο ή έμμεσο τρόπο.

Click here to see the Longform


Bubbles Special Creative

Client: Mastercard - Athens & Epidaurus Festival | Site: Avopolis.gr

Description: Στο avopolis.gr δημιουργήσαμε για τη Mastercard ένα custom bubbles special creative, με την μορφή διαλόγου και ξεχωριστό δημιουργικό για κάθε παράσταση, οδηγώντας στο αντίστοιχο link. 

Click here to see the Creative

 

Copyright © 2016 Brainfood Media, All rights reserved